Längtan och läkning

Åh, detta är nog mitt favoritkort av mig och pappa. Vi står framför julgranen julafton 1996 och kramas. Längtar efter att få kramas med honom igen🥰 Åtta år sedan ❤️ På detta kort hade han två friska år kvar. Sedan började en mardröm utan dess like. Såg ett kort av honom och mig precis efter att sjukdomen märkt hans kropp och sinne hårt. Vi stod under äppelblommen och försökte se glada ut. Jag hade på mig samma kläder som jag hade ett år tidigare när vi rusade iväg till akuten. Jag var tjugo.
Och nu när jag såg fotot, så kunde jag för första gången ta chansen att sörja och gråta vad den tjejen behövde gå igenom under de kommande femton åren. Tänk om hon hade vetat att ett helvete skulle te sig på ett sådant sätt och under så många år. Skönt hon inte visste.
Nu har mycket läkning skett. Stort arbete pågått och kommer pågå😊🙏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Allt innehåll copyright Sarah Takayama.