Recensioner

Online

”Vilken fantastisk upplevelse att delta i Sarahs live sända Kundaliniyoga.
Tydliga instruktioner och alternativa lösningar på övningar så att det passar allas dagsform.
Sarahs lugn och energi når ut genom skärmen,hon är som gjord för detta?
En önskan vore att i framtiden finna några inspelade videos med Sarah på Youtube, så att man kunde ta del av hennes kunskaper, energi och denna härliga röst alla tider på dygnet☺️
Så glad att jag deltog, tack Sarah!” *

”Jag har haft flera skypeyogasessioner med Sarah och kan verkligen rekommendera det! Så enkelt att kunna göra det hemma och inte behöva åka iväg till en yogastudio, vilket sparar både tid och energi. Det enda man behöver är bra internetuppkoppling och en skön yogamatta. Sarah är en tydlig, pedagogisk och entusiastisk yogalärare som verkligen engagerar sig i sina elever. Hon lägger stor vikt vid att man som elev ska känna sig delaktig och lätt kunna förstå och utöva yogan med det syfte som man själv önskar. Spelar ingen roll att det är via skype, Sarahs glädje går genom rutan 🙂 Har efter sessionerna fortsatt att utöva yogan själv hemma. Det gick väldigt enkelt, eftersom jag redan hade etablerat yogan i min hemmiljö”. Malin, 35 år

”Jag har yogat en gång online med Sarah! Jag råkade bara av en händelse komma in i direktsändningen och blev fast. Av hennes avspända, välkomnande sätt redan innan passet började, av hennes klara och lättförståeliga instruktioner och av det engagemang som hon visar för yogan och som hon bjöd in mig att dela…Precis som jag vill att det ska vara när jag yogar! Prova du också! Det är en fin upplevelse!☀️”

Klasser IRL

”Att få yoga med Sarah är underbart. Det ligger något magiskt i hennes inkännande för vad just den dagens gruppdynamik behöver. Det är en suporpower, Sarahs finkänslighet. Jag har också fått yoga med Sarah som PT. Wow. Det var givande på en djup nivå. Jag nådde ett stadie av så vacker harmoni och ökad självinsikt. Tacksam för att få yoga med Sarah och få dela hennes visdom. SÅ mycket kärlek! 🙏💛” *

”Sarah har förmågan att förmedla lugn, trygghet och allt det fina med yoga. Jag hör många fina lovord före och efter klasserna och instämmer i allt gott som sägs. Sarah är öppen, omtänksam och givmild i sitt sätt att förmedla kundalini, en toppenlärare i Kundalini! Jag är så glad jag hittat Sarah!” *

”Lättare, mjukare, mer närvarande och alldeles underbar kände jag mig efter kundaliniyoga-passet med magiska Sara där trumman under den långa vilan var grädden på moset❣️” *

”Sarah är en verkligt hängiven och inkännande lärare, vägledare och sanningssökare. Jag inspireras av hennes lust att utforska livet och modet att autentiskt dela med sig av sina upptäckter, från upp- som nerförsbacke, så att vi kan se oss själva tydligare”

”Sarah ger dig en yoga upplevelse utöver det vanliga, generöst delar hon med sig av sina kunskaper och erfarenheter” *

”Fantastiska Sara är förutom oerhört proffsig i sina klasser även ödmjuk och delar genuint av sig av sina egna upplevelser, lyssnar på och ser sina deltagare. Jag älskar att ta hennes klasser, och rekommenderar dem varmt för alla nyfikna!” *

”Jag rekommenderar alla att yoga eller vila till trumma med Yoga Takayama. Sara skapar helt trygga rum var hon än är och med hennes ord och trumma leds man vidare i sin egen inre utveckling.
Så tacksam för att jag mötte Sara som min första kundaliniyogalärare. All kärlek! ❤️ *

”Vilken utstrålning! Hennes pass ger otroligt med energi!” *

”Sarah leder sina klasser med klarhet, känslighet och närvaro. Jag har följt dem av och till under flera år för att fördjupa min meditationspraktik och får alltid nya insikter, kunskap och redskap. Hon har förmågan att kombinera en formell förankring med ständig utveckling, öppenhet och personlig värme.”

”Det var via Sarah jag först blev introducerad till kundaliniyogan. Jag hade ingen aning om vad jag skulle förvänta mig, men blev snabbt förälskad i denna yogaform tack vare Sarahs fina vägledning. Sarah är en underbar yogalärare som gång på gång hjälper mig att landa i nuet och i min kropp. På Sarahs klasser känner jag mig alltid trygg att få vara precis som jag är.” *

”FANTASTISKA SARA GUIDAR MED MAGI GENOM KUNDALINI PASSEN”*

”Kundalini med Sara är som hallonlakrits; rart och ljuvligt, tufft och krävande, avkopplande och energigivande. Huller om buller. Omöjligt att motstå och vanebildande. Kundalini är en komplett yogaform för den utmanar hjärna, själ och kropp på ett sammansatt, men ändå lättillgängligt sätt. Sara är lite busig, vilket jag uppskattar, annars skulle det lätt bli för ’flummigt’, för mig. Även om jag testat de flesta former så är jag ingen given yogi, men med stigande ålder, skador och en vardag där jag är lite ’all over the place’ så behöver jag komma ned i puls, jorda mig, andas! Jag gillar att Kundalini fokuserar på andning, vi mår som vi förmår andas.”*

”Jag erkänna direkt att jag inte visste vad jag gav mig in på, när jag anmälde till kursen. Jag läste meditation och utgick ifrån ”min bild” av vad detta är dvs stillhet. Det är ju inte det, utan det är ju någon form av aktivt arbete med ”känslolivet” som är kraftfullt. Jag var mycket oförberedd över meditationens styrka och kraft! Tycker jag om Kundalini? Ja, även om jag är helt slut så ger dig mig något annat. Hittills har meditation varit för mig stillhet, få lugn, mentalisera, fokus osv, men nu är jag aktiv och söker känslor. Nu känner jag, att Känslor söker kännare, eller känslor letar sin plats i mig. Tack för bra kurs och ha en bra dag! 🙂 Jag tyckte väldigt mycket om andnings-meditationerna och den typen vibrerande. Det blir som en inre chant som kan övergå i nästan i trance där tid och rum, inte upphör, men försvinner in i något annat! flum jag vet 🙂 Hur var då läraren? Alldeles strålande! Inför varje möte gav du en bakgrund om vad just denna meditation handlar om och du vågade vara personlig, vilket ger en känsla av ”äkthet”- svårt begrepp! / Henrik Mörth”

Trumvila

”Genom Sarahs intuitiva trummande upplevde jag en stark känsla av att bli grundad och jag lämnade snabbt mitt huvud och klev in i kroppsmedvetenhet. Varje cell vibrerade och påminde dem om deras ursprung, deras essens. Kan bäst beskrivas som en aktivering av urgammal insikt. Upplever att energikroppen renades. Sammanfattas med orden: grundande, renande och aktiverande. Rekommenderas varmt❣️”*

”Jag upplever Sarah som inkännande, empatisk och väldigt bra på att trumma och hålla ett fantastiskt space utan dömmande och med så mycket kärlek” *

”Jag kan varmt rekommendera ”Vila med Trumma” med Sarah! En timme, där du går ner i varv och får tillgång till Dig själv. Man lämnar rummet med en renande känsla som går igenom kropp o själ. Väldigt helande. Ser fram emot fredag!”*

” En skön yogastund först för att komma ner i tempo och lugn, följs av trumvila med magiska Sarah och hennes trumma. Omvälvande och fantastiskt. Känslor frigörs och spänningar släpps. Tankar och healing landar. Efteråt delar vi upplevelserna med varandra, i respekt och kärlek. Tack Sarah för en väldigt vacker stund!” *

”Vila till trumman är en fantastisk läkande och stärkande upplevelse – Trumman når in på djupet, väcker nya förnimmelser och perspektiv. Sara skapar en varm och trygg plats att dela såväl sorg och rädsla som glädje och kärlek. /Malin Bergqvist

”Upplevde en känsla av lugn, helande och trygghet genom hela sessionen. En stund där själen fick vila till trummans vibrerande toner. Den vishet och läkande energi som Sarah förmedlar når djupt in i själen på ett tryggt och kärleksfullt sätt. Rekommenderar varmt till alla som vill uppleva det inre fridfulla varandet och samtidigt möta och omfamna delar av sig själv.” Isabella, 28 år. 

*Recensioner från företagssidan ”Yoga Takayama” på facebook. Övriga via mejl.

Allt innehåll copyright Sarah Takayama.