Yoga på Företag

Företag

Vill du erbjuda yoga och/eller meditation på ditt jobb? Varför inte ”prova på yoga” på planeringsdagen, workshopen eller på föreläsningen?

Kanske passar en kurs med yoga en gång i veckan på 60 -90 min? Har ni begränsat med tid kanske några enkla rörelser sittandes på stol passar bättre eller 20-30 min andningsmeditation.

Vid yoga sittande på stol krävs ingen extra utrustning eller särskild sal. Om ni väljer att ha en lugnare yoga och/eller meditation så behövs ingen tid för ombyte och dusch.

Välkommen att kontakta mig så ser vi vilket upplägg som passar er.

Ett företag bjöd in mig till sitt ledarforum med 60 chefer och specialister (se bilderna ovanför). Under dessa två dagar höll jag i meditationer som var ett löpande inslag på schemat under deras planerings-dagar, som korta pauser. Flera av deltagarna hade aldrig mediterat förut men de var villiga att testa. De fick prova på hur meditation kan vara ett verktyg att låta hjärnan vila och öka dess kapacitet, rensa tankar, släppa stress, landa i kroppen och ladda energi. Företaget ville ge sina anställda detta, särskilt dagar som dessa när det är mycket information, problemlösning och utveckling på agendan. Efter mötesdagarna mejlade jag ut information och de meditationer vi gjort till alla så att de som önskade kunde fortsätta själva med det jag lärt ut.

Några ord från de anställda efter de två dagarna:

”Jag har tyckt att det varit jättebra att lära mig mer om, och praktisera meditation”

”Otroligt bra, känt större lugn och koncentration! Väldigt gärna mer sådant. Tror många uppskattar detta! Sarah, du är grym!!”

”Hej Sarah! Jag har aldrig mediterat tidigare så det var en helt ny upplevelse. Kände framförallt att på eftermiddagen dag 1 att övningarna gav mig energi och skärpa att hänga med i full kraft dagen ut. Du var tydlig och kändes trovärdig i din utövning”

”Härligt! Enkelt att ta med sig hem och dela med sig av till andra. Rensade verkligen tankarna”

”BRA, JA, JA, JA <3!

 

Allt innehåll copyright Sarah Takayama.