PT: yoga, meditation, trumvila

Privatlektioner i yoga/meditation/trumvila: online eller IRL

Vill du ha personlig och skräddarsydd support i din yoga (kundaliniyoga och yinyoga) och/eller meditation? Du kanske har en önskan att komma i bättre form fysiskt och/eller mentalt, hitta ett sätt att hantera stress eller sorg, eller förbättra självkänslan. Kanske känner du att du behöver ett extra stöd för att komma igång och börja yoga hemma. Du kan be mig välja ut något pass och/eller en meditation som passar dig. Om det är något i ditt liv som du ser som en utmaning eller behöver mer balans i, fysiskt, emotionellt eller mentalt så skräddarsyr jag något som passa dig. Hör av dig med dina behov och önskemål och så tar vi det därifrån. Läs om trumvila längre ner.

Online yoga

Vill du spara tid, yoga själv, hemma och när det passar dig med guidning och stöd från en lärare? Då passar yoga online dig.

Se längre ned för info angående  PT på plats, IRL.

Yoga där du befinner dig: på resan, hemma eller på landstället. En mer personlig upplevelse än att yoga via förinspelade videos. Skönt och lyxigt att bli ledd av en lärare som bara har fokus på dig och kan ge dig personliga råd. Du sparar tid och energi eftersom du inte behöver ta dig till en yogastudio, slipper jämföra dig med de andra eleverna i klassen och får mer tid till att ställa frågor. Kanske kan du äntligen komma igång med morgonyogan innan jobbet när du får extra support från läraren eller starta helgen med yoga hemma innan den långa frukosten.

Flexibla tider efter överenskommelse: från tidig morgon till sen kväll samt helger.

Innan online-sessionen

Inför yogapasset har du och jag ett telefonsamtal där jag berättar lite om hur det går till rent praktiskt.  Då får jag också höra om du har någon tidigare erfarenhet av yoga/kundaliniyoga/yinyoga, meditation, fysiska skador/begränsningar, vad du har för önskemål med din yoga mm och du får möjlighet att ställa frågor. Därefter föreslår jag  pass/meditation som kan passa dig, stämmer av med dig och efter det bokar vi in datum och tid.

Pris för PT Online

30 min*: 450 kr
60 min*: 850 kr
90 min: 1,050 kr

*30 och 60  min: tiderna är för korta vi kundaliniyoga om du önskar ett helt pass inkl. meditation. De passar vid uppföljning, endast meditation, utvalda övningar, kortare pass  mm. Hör av dig så hittar vi ett sätt att möta dina behov.

Rabatt vid köp av klippkort á 3, 5 och 10 gånger: 10 % 

PT på plats, IRL

Vi hörs först på telefon för information och bokning av tid. Under sessionen guidar jag dig genom pass och meditation. Om behov finns efteråt går vi igenom eventuella frågor. Jag ger råd och tips om ditt utövande hemma om du önskar det. Pass och meditation får du med dig hem.

Uppföljning sker enligt överenskommelse.

Pris för PT IRL

90 min 950 kr

Rabatt vid köp av klippkort á 3, 5 och 10 gånger: 10 % 

Plats: efter överenskommelse.

Privatsession Trumvila, IRL

Här får du chansen att komma djupare ner i dig själv i vila, bortom sinnets och emotionernas brus med stöd från trummans vibrationer. Utrymme och ron att utforska platsen mellan vakenhet och vila. Upplevelserna kan vara olika beroendet på var du är i just nu och behöver: vilsamt, återställande, energigivande och/eller läkande och terapeutiskt. Vissa upplever att det är som att de drömmer. De kanske får svar på hur en situation ska lösas eller vilka val som ska tas. Ibland sker utrensning, tårar och emotioner som släpper. En trötthet kan upplevas efter det. Eller så blir det något helt annat. Bara kom och öppna upp för dig själv och utforska det som finns.

Om du önskar inleder vi sessionen med ett samtal. Du kanske har något i livet du behöver hjälp med hur du ska hantera. Det kan vara allt ifrån relationer till vilket val du ska göra gällande jobb. Innehållet i samtalet kan då bli ett tema för din stund. Varje session är unik, olika instrument utöver trumman kan användas, det kan tex bli en uppvärmning med yogarörelser och kroppsskanning för att hjälpa dig komma ner i avslappning och i din kropp.

Pris för privatsession Trumvila,  IRL

60 min 600 kr

90 min 950 kr

Rabatt vid köp av klippkort á 3, 5 och 10 gånger: 10 % 

Recensioner trumvila (för flera, se fliken Recensioner )

”Upplevde en känsla av lugn, helande och trygghet genom hela sessionen. En stund där själen fick vila till trummans vibrerande toner. Den vishet och läkande energi som Sarah förmedlar når djupt in i själen på ett tryggt och kärleksfullt sätt. Rekommenderar varmt till alla som vill uppleva det inre fridfulla varandet och samtidigt möta och omfamna delar av sig själv.” Isabella, 28 år. 

”Jag upplever Sarah som inkännande, empatisk och väldigt bra på att trumma och hålla ett fantastiskt space utan dömande och med så mycket kärlek” *

”Vila till trumman är en fantastisk läkande och stärkande upplevelse – Trumman når in på djupet, väcker nya förnimmelser och perspektiv. Sara skapar en varm och trygg plats att dela såväl sorg och rädsla som glädje och kärlek. /Malin Bergqvist

*Recensioner från företagssidan ”Yoga Takayama” på facebook. Övriga via mejl.

VIKTIG INFORMATION

Villkor

Avbokning senast 24 timmar innan. Vid senare avbokning än så debiteras fullt pris.

Betalning via faktura eller via Swish.
Yoga via Zoom: Betalning ska vara inne på kontot senast 24 timmar innan sessionen, om detta inte skett räknas sessionen som avbokad. Faktura (och kvitto om så önskas) skickas via mejl.

Din hälsa

Har du medicinska eller fysiska problem, t.ex. äter mediciner eller har högt blodtryck, rådgör då först med din läkare om yoga är ok för dig.

Om du är gravid är det viktigt att du rådgör med mig innan.

 

Recensioner

Klass IRL

”Jag har också fått yoga med Sarah som PT. Wow. Det var givande på en djup nivå. Jag nådde ett stadie av så vacker harmoni och ökad självinsikt. Tacksam för att få yoga med Sarah och få dela hennes visdom. SÅ mycket kärlek! ”*

Online

”Jag har haft flera skypeyogasessioner med Sarah och kan verkligen rekommendera det! Så enkelt att kunna göra det hemma och inte behöva åka iväg till en yogastudio, vilket sparar både tid och energi. Det enda man behöver är bra internetuppkoppling och en skön yogamatta. Sarah är en tydlig, pedagogisk och entusiastisk yogalärare som verkligen engagerar sig i sina elever. Hon lägger stor vikt vid att man som elev ska känna sig delaktig och lätt kunna förstå och utöva yogan med det syfte som man själv önskar. Spelar ingen roll att det är via skype, Sarahs glädje går genom rutan 🙂 Har efter sessionerna fortsatt att utöva yogan själv hemma. Det gick väldigt enkelt, eftersom jag redan hade etablerat yogan i min hemmiljö”. Malin, 35 år

”Vilken fantastisk upplevelse att delta i Sarahs live sända Kundaliniyoga. Tydliga instruktioner och alternativa lösningar på övningar så att det passar allas dagsform. Sarahs lugn och energi når ut genom skärmen, hon är som gjord för detta? En önskan vore att i framtiden finna några inspelade videos med Sarah på Youtube, så att man kunde ta del av hennes kunskaper, energi och denna härliga röst alla tider på dygnet☺️Så glad att jag deltog, tack Sarah!”

*Recensioner från företagssidan ”Yoga Takayama” på facebook

Allt innehåll copyright Sarah Takayama.