Jag kommer i linje med mig själv. Och framförallt med min själs längtan.

Yogan hjälper mig hitta precision, riktning och guidning i livet. Jag hittar lättare fram till ljuset när mörkret faller tungt på mina axlar. Plötsligt känner jag lättare i kroppen vilken väg jag ska ta. Lättare får jag att bortse från sinnets skriande eko. Lättare vågar och hör jag vad mitt hjärta så frenetiskt bultande försöker få mig att höra, våga och välja. Bortom logiken. Vägen mot min kropps och väsens kloka stig. Då. Då öppnar porten upp. Och jag kommer i linje med mig själv. Och framförallt med min själs längtan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Allt innehåll copyright Sarah Takayama.