Hur kan det bli så här bra efter en usel start?!?! Om och om igen får jag uppleva att både ge och ta emot yoga är som lisa för min själ <3

Hur kan det bli så här bra efter en usel start?!?!

Drar mig upp efter natt med dålig sömn. Överhettad och yr av trötthet masar jag mig in i duschen och drar på kallvattnet. Brrrrrr! Börja kvickna till?. Sitter på bussen innan kl 07. Funderar på hur morgonens klass kommer kännas.

Möts av en anställd med stort leende som fixat med värmeljus och fint i konferensrummet??? Klassen känns härlig! Jag avslutar timmen med att sjunga fel och tappa bort mig på ”May the long time sun”. Börjar skratta, måste stanna till och blicken letar febrilt efter fusklappen (tack till mig själv som har den:)).

Från att ha känt trötthet och en mycket låg livskvalité, till att njuta av livet! Tack yogan för alla tekniker och introducerandet av mornarnas kallduschar (så sjukt provocerad frusna jag blev av detta under första året på utbildningen! Tänkte: det kommer jag aldrig befatta mig med, det dummaste jag hört!!!)

Om och om igen får jag uppleva att både ge och ta emot yoga är som lisa för min själ?❤️??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Allt innehåll copyright Sarah Takayama.