đŸŒčMaria 1986-2021đŸŒč

Ofattbart min kÀra Àngel, vackra vÀn och magiska vÀsen. Vi ses i skogen, dÀr vi Àlskade att umgÄs. LÄt oss blicka ut över vidderna under trummans vibrationer. LÄt mig fÄ höra ditt underbara skratt som var sÄ nÀra. LÄt mig fÄ minnas dina talanger och ditt skapande, som dans, sÄng, musik och mÄlning.
Jag bĂ€r med mig vĂ„r sista kram – dĂ€r du sa att det kĂ€ndes som att det strĂ„lade ljus frĂ„n mig till dig (det kĂ€ndes som att min far var med i den omfamningen frĂ„n andra sidan), vĂ„rt sista underbara möte, varmt i mitt hjĂ€rta. Vilken skatt att ha fĂ„ varit med om. Jag bĂ€r med mig det in i oĂ€ndligheten, dĂ€r du nu finns.

I natt somnade du in. Efter tvÄ Ärs kÀmpande och smÀrta. Senaste dagarnas vÀntan har varit som att hÄlla andan. En del av mig har hÄllit andan sedan det dÀr hemska samtalet 3 januari 2020 dÄ du hade fÄtt beskedet. En anspÀnning och oro som nu kommer gÄ över i sorg och saknad.

Det kĂ€nns som att du Ă€r kvar. Jag vill inte slĂ€ppa taget. Eller riktigt förstĂ„. Du hade sĂ„ mycket kvar att dela med dig av. SĂ„ mycket du ville ge vĂ€rlden. SĂ„ mycket vĂ€rdefullt i din unika form. Jag kĂ€nner inte att vĂ„r vĂ€nskap var fĂ€rdig. Vi som hade sĂ„ mĂ„nga planer. Nu kĂ€nns det som att de Ă€r som tomma ark som blĂ„ser ivĂ€g i vinden. Varför fick du bara bli 35 Ă„r. Varför fick du utstĂ„ sĂ„dan smĂ€rta. Varför. Jag vill trĂ€ffa dig igen. Min vĂ€n. VĂ„ra samtal och förstĂ„else för varandra saknas mig. Du fattas❀

❀Mitt varmaste deltagande gĂ„r ut till din kĂ€ra enĂ€ggstvilling Sara och hela din Ă€lskade familj i denna smĂ€rtsamma sorg och saknad❀đŸŒč

IgĂ„r kvĂ€ll satt jag och tittade pĂ„ dina foton pĂ„ Insta och facebook. HĂ€rliga du! SĂ„ mĂ„nga sidor, talanger och humor! Älskade du! Jag vet att vi kommer hĂ„lla kontakten❀
HÀr en mÄlning av mig du gjort! SÄ underbart magisk och sÄ glad jag blev över den! Vilken gÄva!! #rip #minvÀn

MĂ„lning av Maria Widen 2019

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

Allt innehÄll copyright Sarah Takayama.