PT-Yoga

PT-yoga via Skype eller IRL

Vill du ha personlig och skräddarsydd support i din yoga? Du kanske har en önskan att komma i bättre form, hitta ett sätt att hantera stress eller sorg, eller förbättra självkänslan. Kanske känner du att du behöver ett extra stöd för att komma igång och börja yoga hemma. Du kan be mig välja ut något pass och/eller en meditation som passar dig. Om det är något i ditt liv som du ser som en utmaning eller behöver mer balans i, fysiskt, emotionellt eller mentalt så skräddarsyr jag något som passa dig. Hör av dig med dina behov och önskemål och så tar vi det därifrån.

Skypeyoga

Vill du spara tid, yoga själv, hemma och när det passar dig med guidning och stöd från en lärare? Då passar Skypeyoga dig.

Se längre ned för info ang PT-yoga IRL.

Yoga där du befinner dig: på resan, hemma eller på landtstället. En mer personlig upplevelse än att yoga via videoklipp/DVD. Skönt och lyxigt att bli ledd av en lärare som bara har fokus på dig och kan ge dig personliga råd. Du sparar tid och energi eftersom du inte behöver ta dig till en yogastudio, slipper jämföra dig med de andra eleverna i klassen och får mer tid till att ställa frågor. Kanske kan du äntligen komma igång med morgonyogan innan jobbet när du får extra support från läraren eller starta helgen med yoga hemma innan den långa frukosten.

Flexibla tider efter överenskommelse: från tidig morgon till sen kväll samt helger.

Innan Skype-sessionen

Inför yogapasset har du och jag ett telefonsamtal där jag berättar lite om hur det går till rent praktiskt. Då får jag också höra om du har någon tidigare erfarenhet av kundaliniyoga och du får möjlighet att ställa frågor. Vi testar ett videosamtal via Skype för att se att tekniken fungerar och ser vilken placering av datorn som blir bäst hos dig, så att allt fungerar inför träningstillfället. Efter det bokar vi en tid.

Pris för PT-yoga via Skype

30 min*: 400 kr
60 min*: 550 kr
90 min: 750 kr

*30 och 60 min passar vid uppföljning, endast meditation mm. Tiderna är för korta om du önskar ett helt pass. Hör av dig så hittar vi ett sätt att möta dina behov.

Rabatt vid köp av 3 gånger

30 min: 200 kr rabatt
60 min: 300 kr rabatt
90 min: 500 kr rabatt

PT-Yoga IRL

Vi hörs först på telefon för information och bokning av tid. Under sessionen guidar jag dig genom pass och meditation. Om behov finns efteråt går vi igenom eventuella frågor. Jag ger råd och tips om ditt utövande hemma om du önskar det. Pass och meditation får du med dig hem.

Uppföljning sker enligt överenskommelse.

Pris för PT-Yoga IRL

90 min 950 kr

Rabatt vid köp av 3 gånger
90 min: 500 kr rabatt

Plats: efter överenskommelse.

VIKTIG INFORMATION

Villkor

Avbokning senast 24 timmar innan. Vid senare avbokning än så debiteras fullt pris.

Betalning via faktura eller via Swish.
Yoga via Skype: Betalning ska vara inne på kontot senast 24 timmar innan sessionen, om detta inte skett räknas sessionen som avbokad. Faktura (och kvitto om så önskas) skickas via mejl.

Din hälsa

Har du medicinska eller fysiska problem, t.ex. äter mediciner eller har högt blodtryck, rådgör då först med din läkare om yoga är ok för dig.

Om du är gravid är det viktigt att du rådgör med mig innan.